Плата DELL Latitude E6430 04J7P5

 400.00

Плата DELL Latitude E6430 04J7P5. Протестований, повністю робочий.

Категорія:

Опис

Плата DELL Latitude E6430 04J7P5. Протестований, повністю робочий.